AYDIN / SÖKE - Sıdıka İlkokulu

Mrt

Kitaplarımızı Söke'nin tarihi mekanında okuduk.

Ock

Teknofest Aydın İl Sorumlusu Mesut ALTUNKAYNAK ve Arda YILDIRIM tarafından Teknofest 2024 başvuruları kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencilerimize bilgilendirme eğitimi verilmiştir.

SIDIKA İLKOKULU 15 TEMMUZ GAZETESİ

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 27.10.2023 Cuma günü saat 11.00 da yapılacaktır.

Tüm velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

May

Okulumuz eTwinning School ünvanini kazanmıştır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

3/A Sınıfı öğrenci ve velileri 15.03.2019 tarihinde Ankara-Eskişehir gezisine katıldılar.Hem gezdiler,hem öğrendiler hem de büyük bir gurur ve duygu yoğunluğu ile ATA ‘mızı ziyaret ettiler.Anıtkabir’e ,Kurtuluş ve Cumhuriyet Müzelerine hayran kaldılar.TBMM ‘yi gezip milletvekillerimizin çalışma ortamını gördüler.Feza Gürsey Bilim Merkezinde birçok deneyler yaptılar. Eskişehir ‘de Porsuk Çayı ,Odun Pazarı,Balmumu Müzesi,Kentpark,Sazova Bilim ve Sanat Parkı görülmeye değerdi.Akvaryum ve Hayvanat Bahçesinden ayrılmak istemediler.Eğitimin bir parçası olan gezimiz velilerimizin desteği ile daha da güzelleşti.Emeği geçen herkese çok teşekkürler...